fbpx

Our offices: 

Order a call back

Intelligent IT Distribution взяла участь у Третьому щорічному Міжнародному Форумі «Кібербезпека - Захистимо Бізнес, Захистимо Держава» News

06 жовтня 2020р. в Києві пройшов Третій Щорічний Міжнародний Форум "Кібербезпека - Захистимо Бізнес, Захистимо Державу», в якому компанія iIT Distribution виступила партнером та спонсором.

Дякуємо організаторам форуму CIS Events Group та Торгово-промисловій палаті України. Вважаємо, що підтримка таких державних структур, як Рада національної безпеки і оборони України, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України та Кіберполіція говорить про те, що нарешті кібербезпека виводиться на рівень державної стратегії.

Місяць Кібербезпеки, який три роки поспіль проводиться в Україні, отримав широку підтримку в суспільстві, надав можливість акцентувати увагу державних структур, бізнесу і громадянському суспільству на актуальності проблем, підтвердив ефективність державно-приватної взаємодії в розбудові безпечного кіберпростору в Україні.

Ми, як профільний ІТ дистриб'ютор, представили на своєму стенді в рамках цієї визначної події таких наших партнерів, як CrowdStrike (лідер номер 1 в світі із захисту кінцевих точок) та GTB Technologies (провідний розробник рішень із захисту конфіденційної інформації - DLP). Також, за нашої підтримки, Олександр Погребний, Solution Manager компанії GTB Technologies виклав інформативну та цікаву доповідь - «Прихована загроза - найнеочікуваніші точки витоку інформації».

Тема кібербезпеки сьогодні – це вже не просто хайп, це – необхідність сьогодення. Наша команда iIT Distribution професійно працює у сфері захисту цифрової інформації та представляє кращих виробників ринку. Приєднуйтесь!

Back

ru_RURussian