fbpx

Our offices: 

Order a call back

Забезпечення кібербезпеки для віддалених користувачів Action

Забезпечення кібербезпеки для віддалених користувачів

З огляду на авральний характер впровадження віддаленої роботи, більшість компаній не мало ні часу, ні можливості якісно підготуватися до такого роду змінам. Питання безпеки вирішувалися за залишковим принципом і багато зробили в цьому напрямку тільки базові речі, такі як захист з'єднань з корпоративною мережею за допомогою VPN. Цього категорично недостатньо - реквізити доступу через VPN можуть бути вкрадені зловмисниками або користувач може підключитися з інфікованого пристрою, поставивши під загрозу активи компанії, навіть не усвідомлюючи цього.
Тому дуже важливо, щоб комп'ютер, який намагається підключитися до корпоративної мережі, був захищений. У ситуації, що склалася, для цього якнайкраще підходять хмарні рішення від Panda Security. Дані рішення легко впроваджувати і обслуговувати -для їх роботи може встановлюватися без окремої інфраструктура. Panda Security дозволяє в найкоротші терміни забезпечити безпеку всіх кінцевих пристроях, розташованих як в офісі, так і за його межами.

Три причини використовувати Panda Fusion 360:

  • Рішення є хмарним і не вимагає часу і ресурсів для розгортання в корпоративній мережі. Хмарна консоль управління дозволяє через лічені години отримати видимість всіх процесів на всіх кінцевих пристроях, які знаходяться за межами захищеного периметра. Вам достатньо просто переконатися в тому, що агент Panda був встановлений на кінцевому хості.
  • Крім функцій захисту кінцевої точки, продукт також надає можливості комплексного RMM-рішення (Remote Monitoring and Management) для централізованого і віддаленого управління, контролю і обслуговування корпоративних мереж, пристроїв та ІТ-інфраструктури.
  • Передплату на використання продукту можна придбати на термін від одного місяця. Чому це зручно - задумайтеся над питанням, що ви будете робити з рішеннями, які придбали для забезпечення віддаленої роботи співробітників, коли карантин закінчитися. З Panda ви можете не витрачати зайві кошти, а оплатити тільки той період часу, на який вам необхідно дане рішення.

Panda Security допоможе вирішити завдання щодо забезпечення віддаленої роботи співробітників:

Panda Adaptive Defense 360 - являє собою інтеграцію двох хмарних рішень Panda, які при необхідності можна придбати окремо. Функції EPP виконує одне з кращих в своєму класі рішень Panda Endpoint Protection Plus, яке пропонує просту і централізований захист, засновану на профілях, систему відновлення, звіти і моніторинг в реальному часі, централізований контроль пристроїв і веб-моніторинг з URL-фільтрацією. Для боротьби з цілеспрямованими атаками і погрозами «нульового дня» використовуються можливості вирішення Panda Adaptive Defense, яке представляє собою хмарний сервіс EDR, здатний безпомилково класифікувати кожен додаток, запущене на комп'ютерах підприємства, дозволяючи запуск тільки легітимних програм.

Panda System Management - це комплексне RMM-рішення (Remote Monitoring and Management) для централізованого і віддаленого управління, контролю і обслуговування корпоративних мереж, пристроїв та ІТ-інфраструктури. Продукт дозволяє організувати управління, моніторинг, інвентаризацію, віддалену підтримку і звітність для ноутбуків, мобільних телефонів і планшетів, які знаходяться за межами захищеного периметра і часто є особистими девайсами користувачів.

Panda Fusion 360 - бандл PАD360 + PSM


З питань організації презентації, демонстрації можливостей рішень і консультацій звертайтеся, будь ласка, до Юрія Гатупову:
моб .: +380 50 353 00 80
e-mail: [email protected]

Запрошуємо до співпраці!

Back

ru_RURussian