fbpx

Our offices: 

Order a call back

Підписання дистриб’юторської угоди з компанією Safe-T News

Підписання дистриб’юторської угоди з компанією Safe-T

Шановні колеги та партнери!
Компанія iIT Distribution з радістю повідомляє про підписання дистриб’юторської угоди з компанією Safe-T – лідируючим розробником рішень для безпечного та спрощеного доступу до додатків та файлів для локальних, хмарних та гібридних робочих середовищ. В рамках дистриб’юторської угоди, команда iIT Distribution забезпечує дистрибуцію і просування рішень компанії Safe-T на території України.
«Ми раді розпочати працювати з компанією Safe-T. SDP (Software Defined Perimetr) та Zero Trust є визначними галузевими ініціативами в сфері кібер безпеки. Платформа безпечного доступу Safe-T забезпечує практичне застосування технології SDP з широким спектром варіантів реалізації, та надає гнучкий підхід до впровадження, що є дуже важливим фактором, оскільки більшість організацій не мають змоги робити кардинальні зміни у своїй інфраструктурі.» – зазначив Директор компанії iIT Distribution, Юрій Гатупов.
Команда iIT Distribution готова надати вам весь перелік дистриб’юторських сервісів для Партнерів та допомогу кінцевим користувачам у технічному ознайомленні, впроваджені, та експлуатації.

Всю детальну інформацію про Safe-T ви зможете дізнатись за посиланням - https://iitd.com.ua/safe-t/

Back

ru_RURussian